Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zombieland: Double Tap - Road Trip

Megjelent a Zombieland: Double Tap – Road Trip

A mozival egyszerre érkezett meg az izometrikus nézetű videojáték-adaptáció.

2019.10.16. 11:38 | GeryG | kategória: Játék

Tíz évvel az első rész után holnap kerül a mozikba a Zombieland: Double Tap, avagy a második rész. A humorosra vett zombis mozi folytatásában a négy barát egy olyan brigáddal találja szemben magát, amelynek tagjai sok tekintetben emlékeztetnek rájuk. Hogy ez jó vagy rossz dolog, majd a filmből kiderül.

Aki viszont nem csak a mozivásznon szeretné átélni a film hangulatát, az beruházhat a minap megjelent Zombieland: Double Tap – Road Tripre is. Egy izometrikus nézetű kooperatív twin stick shooterről van szó, amelynek eseményei a két mozi között játszódnak. A játékosok nagyjából egy feladattal lesznek ellátva: minél több zombit lepuffantani úgy, hogy közben betartják a filmekből már ismert szabályokat. A filmek szereplői közül lehet válogatni, így belebújhatunk Tallahassee, Columbus, Wichita és Little Rock bőrébe is, de feloldhatjuk a folytatás új arcait is.

A Zombieland: Double Tap – Road Trip PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg. ■

előző
következő
Megjelent a Zombieland: Double Tap – Road Trip
Megjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road TripMegjelent a Zombieland: Double Tap – Road Trip

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló