Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

Mától előre letöltheted a PC-s Red Dead Redemption 2-t

Ha a premier napján azonnal lóhátra akarsz pattanni, érdemes előre gondolkozni. És itt a launch trailer is!

2019.10.31. 14:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt vált hivatalossá az, amire minden Rockstar Games rajongó tavaly óta várt: bejelentették, hogy PC-re is jön a Red Dead Redemption 2. A vadnyugati kaland konzolokra már egy éve elérhető, szép sikert is aratott, így már csak azért volt kérdéses, hogy a stúdió végül PC-re is elkészíti-e, mert az első rész valamiért kimaradt anno a szórásból.

Most viszont már csak alig öt nap választ el minket a premiertől. Az új kiadás nem csak grafikájában lesz egy árnyalattal még szebb, mint a konzolos volt, de tartalomban is kapunk újdonságokat. Mindennek azonban ára van. Ahogy az a korábban közzétett hivatalos gépigényből is látszik, ha nem is erőmű, de egy izmosabb PC azért elfér majd a játék alá. Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas és részletesen felépített nyílt világ rengeteg helyet igényel majd a HDD-n (jobb esetben az SSD-n).

Éppen ezért hasznos, hogy aki előrendelte – vagy most gyorsan előrendeli – a játékot, az mától már előre le is töltheti azt, hogy a premier napján már csak az indításra kelljen kattintani. A letöltés 109,5 GB, szóval érdemes elkezdeni mihamarabb, ehhez csak a Rockstar Games Launchert kell elindítani, majd ott a játék adatlapján a pre-load gombra kattintani.. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló