25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kickstarteren gyűjtenek a Curse of Anabelle-re

A játéknak a világon semmi köze az utóbbi évek népszerű horrorfilmjeihez.

Írta: GeryG

Könnyen lehet, hogy a fiatalabb generáció soha nem is hallott volna a Warren házaspárról, ha néhány évvel ezelőtt nem találja ki James Wan rendező, hogy filmet forgat róluk. Ebből aztán egy egész kis sorozat született, amelynek egyik epizódja az Annabelle volt. Nos ez az, amihez a világon semmi köze nincs a Rocwise Entertainment új játékának, a Curse of Anabelle-nek, de azért gondoltam, érdemelnek pár sort. ;)

A Curse of Anabelle természetesen egy horror kalandjáték lesz, amelyben a Földnél is ősibb természetfeletti sötét hatalmakkal nézhetünk farkasszemet. A sztori egy kilenc éves kislány, Anabelle halálával kezdődik, miután nővére, Emily furcsa álmokat kezd látni. Erről be is számol barátjának, így közösen kezdenek el nyomozni. Hamarosan kiderül, hogy a kis Anabelle lelke nem nyugodhat békében, és ennek köze van a család otthonául szolgáló Ramsey kúria sötét titkaihoz is.

A fejlesztők most a Kickstarteren várják a rajongók támogatását. A kitűzött cél nem teljesíthetetlen, 13 000 font, amelynek közel a fele már össze is gyűlt. Azt természetesen nem lehet még megjósolni, hogy a vélhetően sikeres gyűjtés után mikor jelenhet meg a játék. Az viszont mindenképpen biztató, hogy a gyűjtés nem is feltétlenül a fejlesztéshez, mint inkább a további finomításokhoz és hibajavításokhoz kell. Vagyis nagyon nem lehet már messze a premier. Addig is érdemes lehet kipróbálni a játék demóját, amelyet a Steamről tudtok letölteni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!