Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ritual: Crown of Horns

Steamen a Ritual: Crown of Hornes

Felülnézetes twin-stick shooter szektásokkal, okkultizmussal, boszorkánnyal és vadnyugattal.

2019.11.08. 12:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban a vadnyugaté a főszerep. Ugyebár megérkezett PC-re a Red Dead Redemption 2, előbb-utóbb gatyába is rázzák a fejlesztők. Tegnap pedig megérkezett PC-re a Draw Distance stúdió új játéka, a Ritual: Crown of Horns, amely szintén a vadnyugatra repíti a játékosokat.

Csak épp ezúttal egy alternatív vadnyugatra csurig okkultizmussal, démonokkal és hasonlókkal. A történet is érdekesen indul. Daniel Goodchild egykor fejvadászként dolgozott, most viszont alulról szagolja az ibolyát. Csakhogy egy nap felbukkan egy titokzatos boszorkány, aki sötét praktikákkal visszahozza őt a túlvilágról. De nem ám csak úgy, jófejségből. Daniel ugyan bosszút állhat egykori gyilkosain, de közben segítenie kell a boszorkánynak is egy szekta felszámolásában.

A fejlesztők ígérete szerint a játék harcrendszere eléggé különbözik a szokásos twin-stick shooterekétől, mivel itt nem csak lövöldözni kell a vakvilágba. Persze arzenálunk van bőven, benne hatlövetűekkel, puskákkal, számszeríjakkal és a valóságtól eléggé elrugaszkodott fegyverekkel. Hősünk az elintézett ellenség lelkéből merít erőt, de egyébként is mindenféle power upokat, mágikus öltözékeket és tárgyakat képes magához venni, illetve különféle varázslatokat is el tud végezni.

A Ritual: Crown of Horns Nintendo Switchre mellett most PC-re jelent meg, és a Steamen érhető el, ahol november 15-ig 20%-os kedvezmény is jár az árából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Steamen a Ritual: Crown of Hornes
Steamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of HornesSteamen a Ritual: Crown of Hornes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló