Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Still There

Still There – humoros sci-fi kalandjáték érkezett

A Bento űrállomás hétköznapjaiba csöppenünk bele.

2019.11.21. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az olasz GhostShark Games stúdiójában készült, és tegnap meg is jelent a Still There. Egy humoros sci-fi kalandjátékról van szó, amelyben a Bento űrállomásra csöppenünk. A játékosok az állomás karbantartóját, Karl Hambát alakítják, akinek a rendszerek működését kell biztosítania. Ám egy napon titokzatos rádióadás érkezik, amely arra sarkallja, hogy nyomozásba kezdjen egy rejtély ügyében.

A játékosoknak egy sor tennivalója lesz, amely megannyi megoldásra váró fejtörőt is jelent. Időnként vészhelyzeteket kell elhárítani, de gondoskodni kell Karl mentális egészségéről is. Ráadásul a dolgunkat az állomás mesterséges intelligenciája, Gorky sem könnyíti meg, akivel mélyre ható diskurzusokat folytathatunk.

A Still There PC-re és Nintendo Switchre készült el, a premier alkalmából a launch trailer sem maradt el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Still There – humoros sci-fi kalandjáték érkezett
Still There – humoros sci-fi kalandjáték érkezettStill There – humoros sci-fi kalandjáték érkezettStill There – humoros sci-fi kalandjáték érkezettStill There – humoros sci-fi kalandjáték érkezettStill There – humoros sci-fi kalandjáték érkezettStill There – humoros sci-fi kalandjáték érkezett

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló