Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Earthbreakers

Klasszikus előtt tiszteleg az Earthbreakers

Egykori Westwood fejlesztők dolgoznak a játékon, amely a Command & Conquer: Renegade szellemi örököse lehet.

2019.12.02. 14:32 | GeryG | kategória: Játék

2002-ben, vagyis közel tizenhét évvel ezelőtt jelent meg az EA és az akkoriban fénykorát élő Westwood játéka, a Command & Conquer: Renegade. Egy belső nézetű akciójátékról volt szó, amely önmagában nem lett volna akkora durranás, csakhogy a Command & Conquer stratégiai sorozat világába repítette a játékosokat. Éppen ezért a rajongóknak felejthetetlen élményt nyújtott, hogy GDI és a NOD tankjai és épületei közt szórhatták az ellenség katonáit. Az pedig csak hab volt a tortán, hogy belső nézetből még építkezni is lehetett.

A Westwood nem feltétlenül e játék visszafogott fogadtatása miatt, de egy évvel később végleg bezárta kapuit. Ám az akkor még fiatal fejlesztők mára igazi veteránokká váltak, akik közül néhányan most a klasszikus valósidejű stratégiák aktuális szakértőjének számító Petroglyph csapatát erősítik. És e stúdióban jelenleg a fent említett Renegade szellemi örökösén, az Earthbreakersen dolgoznak.

Az Earthbreakers egy kifejezetten multiplayer módra kihegyezett FPS-RTS hibrid lesz, pont úgy, mint a nagy előd. Vagyis a játékosoknak bázisokat kell építenie, nyersanyagot gyűjtenie, majd abból sereget toborozva lerohannia az ellenséget. És a toborzott egységek közül bármelyik felett közvetlenül átvehetik az irányítást, hogy belső nézetben még inkább részesei legyenek a csatáknak.

Az Earthbreakers kizárólag multiplayer móddal fog rendelkezik, megjelenésére pedig valamikor 2020-ban kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Klasszikus előtt tiszteleg az Earthbreakers
Klasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az EarthbreakersKlasszikus előtt tiszteleg az Earthbreakers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló