Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

Új trailer a Monster Energy Supercross 3 fizikájáról

Egy motoros játék esetében különösen fontos a valósághű fizika, főleg, ha crossról van szó.

2019.12.04. 23:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Milestone annyi vasat tart a tűzbe, amennyi elfér a kezében, legalábbis ha motoros játékokról van szó. Az egyik vas pedig a Monster Energy Supercross 3, amely a nevéből fakadóan a crossmotorozást dolgozza fel. E játékuk kapott a minap vadonatúj előzetest.

Ahogy egy autós játéknál, úgy egy motoros játéknál is kiemelten fontos, hogy a járgányoknak valósághű fizikája legyen, hogy a játékban is épp úgy viselkedjenek alattunk, ahogy azt a valóságban is tennék. Híve ennek a Milestone csapata is, ezért erre különösen odafigyelnek. Hogy ez bizonyítsák, egy rövid, de annál tartalmasabb trailerrel jelentkeztek.

Ebben láthatjuk, hogyan dolgoznak a fizikai motoron, amely nem csak a pályán, de a levegőben is felelős kétkerekű járgányunk viselkedéséért. Ennek köszönhetően egy-egy ugratás során teljesen szabadon dönthetjük és forgathatjuk a motort, csak igyekezzünk mindig két kerékre érkezni. Ha pedig lent vagyunk, a talaj és a motor kölcsönhatásán is dolgoznak, hogy tényleg számítson, mennyire száraz vagy épp nedves a föld. Emellett a motoros és a többi karakter mozgásán is csiszolnak, de a sorozat történetében először már női motorost is választhatunk majd, amely szintén egyedi animációkat kap.

A Monster Energy Supercross 3 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamint Stadiára fog megjelenni 2020. február 4-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló