25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az Everreach: Project Eden

Egyelőre visszafogott a fogadtatás.

Írta: GeryG

Az előzetes terveknek megfelelően a minap megérkezett PC-re és Xbox One-ra az Elder Games stúdió legújabb játéka, az Everreach: Project Eden. A külső nézetes sci-fi akció-szerepjáték nem véletlenül hasonlít a Mass Effect játékokra, hiszen a történetért e széria írója volt a felelős.

Valószínűleg a játék nem is a sztorin fog elsősorban elbukni, ha el fog. Ugyanis egyelőre meglehetősen visszafogott a fogadtatása, kritikákból sem jelent meg túl sok, és a rajongók sem árasztják el az internetet a meglátásaikkal. Ezzel még nem is lenne baj, csak épp az a kevés reakció, ami eddig érkezett a játékra, az sem fest róla túl pozitív képet. A történetet sablonosnak és érdektelennek tartják, a játékmenetet és grafikát pedig összecsapottnak. A mesterséges intelligenciát és az animációkat még ennyire sem tartják.

Mindenesetre fent megnézhetitek a megjelenés alkalmából készült launch trailert, amely talán segíthet eldönteni, hogy beruháztok-e a játékra vagy sem…

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Everreach: Project Eden

Platform:

Fejlesztő: Elder Games

Kiadó: Headup Games

Megjelenés: 2019. december 4.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!