Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Rövidke előzetest kapott a Ghost of Tsushima

Hosszú idő után hallatott magáról újra a játék, de okosabbak most sem lettünk.

2019.12.10. 17:47 | GeryG | kategória: Játék

Még 2017-ben jelentették be, hogy készül, majd legközelebb csak a 2018-as E3-on hallhattunk róla, de idén már a nagy show-kon sem szerepelt. Ez a Sucker Punch stúdió új játéka, a Ghost of Tsushima.

A játék a XIII. századi feudális Japánba repíti majd vissza a játékosokat, amikor a Mongol birodalom lerohanja és szinte teljesen elpusztítja Tsushima szigetét. Csak nagyon kevesen élik túl a támadást, köztük egy szamuráj is, aki bosszút esküszik. Ehhez viszont egy számára egészen új harcmodort a szellem útját kell elsajátítania, hiszen a túlerővel szemben másképp semmi esélye sem lehet. Természetesen ez a szamuráj mi leszünk.

A Ghost of Tsushima a ma délutáni State of Play közvetítésen végre újra hallatott magáról, de sajnos csak egy nyúlfarknyi kis teaserre futotta ezúttal. Ez viszont nem véletlen, hiszen a fenti video voltaképpen a csütörtökön érkező teljes előzetes előzetese.

A Ghost of Tsushima kizárólag PlayStation 4-re készül, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. Ha viszont tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy a közelgő új trailerből ez is ki fog derülni. ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló