Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Godfall

Godfall – az első hivatalosan PlayStation 5-re bejelentett játék

Fantasy akció-szerepjátékkal debütál jövőre a Sony új konzolja.

2019.12.14. 11:33 | GeryG | kategória: Játék

Egy év múlva várhatóan már mindenki konzolgeneráció-váltási lázban ég majd. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2020 vége felé jelenik meg a PlayStation 5 és a The Game Awards 2019-en elkeresztelt és bemutatott Xbox Series X is. De természetesen a megannyi díjátadás közé rengeteg videojáték-bejelentés is vegyült, így mutatkozott be a Gearbox következő játéka, a Godfall is.

Mi a legérdekesebb a Godfallban? Hogy ez az első olyan játék, amelyet hivatalosan PlayStation 5-re jelentettek be. A fejlesztést a Counterplay Games csapata végzi, a Gearbox mint kiadó felügyeli a munkát. Műfaját tekintve egy fantasy akció-szerepjátékhoz lesz szerencsénk, amelyben legendás páncélokba bújhatunk, hogy hatalmas kardunkkal miszlikbe aprítsunk minden utunkba kerülő szörnyet. Hogy aztán a tőlük zsákmányolt még erősebb páncéllal és fegyverrel még nagyobb szörnyeket kaszaboljunk le. Vagyis a Godfall egy looter-slasher játék lesz, amelyet kooperatív módban is élvezhetünk majd.

A premierre tehát várhatóan valamikor 2020 vége felé lehet majd számítani, de mint a PlayStation 5 egyik nyitócíme, ezt majd akkor fogják pontosítani a készítők, amikor a Sony is felfedi a konzol premierjét. A játék egyébként PC-re is meg fog jelenni. ■

Godfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Godfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló