Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dinosaur Fossil Hunter

Jövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil Hunter

A játékban egy ifjú őslénykutató kalandjait élhetjük át három amerikai államban.

2019.12.23. 00:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Gyerekkorában szinte mindenkinek van olyan korszaka, amikor dinókkal (nem a mi Dinónkkal… :) ) szeretne foglalkozni, és bár valószínűleg a szakma nevét nem ismerte, paleontológus szeretett volna lenni. Persze ez az esetek 99%-ában nem valósul meg. De jövőre talán egy picit mégis, ugyanis a Pyramid Games stúdió jóvoltából egy kis időre mindannyian őslénykutatóvá válhatunk majd.

Készül ugyanis a Dinosaur Fossil Hunter, amelyben pontosan ez lesz a feladatunk. A sztori módban (amely a fejlesztők elmondása szerint egyfajta oktatómódja lesz a játéknak) egy ifjú kutató bőrébe bújhatunk, aki terepjárón járja be az USA három államát, Montanát, Wyomingot és Utah-t. Célállomásait természetesen csak úttalan utak leküzdése árán érheti el, ahol aztán kőkemény munka vár rá (vagyis ránk). Köveket kell törnünk, megtisztítanunk a terepet, majd jöhet az ecset és a pepecselés a csontok körül. Ahogy a valóságban is, úgy a játékban sem lesz egyszerű megtalálni e felbecsülhetetlen tudományos ereklyéket, és ha rájuk is bukkanunk, a lehető legkörültekintőbben kell eljárnunk, ugyanis roppant sérülékenyek. Ha viszont kellően óvatosan bánunk velük, akkor komplett őshüllő-csontvázakat tárhatunk fel és állíthatunk össze.

Két ásatási expedíció között visszavonulhatunk saját múzeumunkba, amit kedvünk szerint rendezhetünk be az újonnan feltárt leletekkel. De egy kis szépérzékkel ki is dekorálhatjuk a tárlatunkat növényekkel és más berendezési tárgyakkal. Amikor pedig minden kész, akkor komplett jeleneteket rendezhetünk be egy külön erre készülő eszköz segítségével. Itt különféle tereptárgyakat helyezhetünk el a kiválasztott környezetbe az apró szikláktól a növényekig, hogy végül a feltárt leletek segítségével drámai szituációkat ábrázoljunk a dinók főszereplésével.

A Dinosaur Fossil Hunter ötletes és szórakoztató játéknak ígérkezik, megjelenésére valamikor 2020 első felében lehet számítani kizárólag PC-n. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil Hunter
Jövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil HunterJövőre paleontológusnak állhatunk, jön a Dinosaur Fossil Hunter

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló