Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2020. januári kínálata

A PlayStation Plus 2020. januári kínálata

Picit megkésve, de a Sony is leleplezte az idei év első ingyenes játékait, nem is rosszakat.

2020.01.02. 18:01 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a Sony és a Microsoft is a hónap vége felé fedi fel a fizetős szolgáltatásukat igénybe vevő játékosoknak szánt havi ingyenes játékok listáját. A Microsoft nem is késlekedett ezzel, még tavaly közzétette a Games with Gold 2020. januári kínálatát.

Ezzel szemben a Sony mindenféle különösebb indoklás nélkül csak újév első napján pótolta eddigi elmaradását. De végre kiderült, hogy mely játékok lesznek ingyenesek a PlayStation Plus előfizetői számára.

Most is két játékról van szó, ezúttal (is) egészen jó játékokról. A Goat Simulator mondjuk, erősen rétegjáték, nem mindenki érez rá a lényegére, feltéve, hogy egyáltalán van neki olyan. A másik játék viszont valójában nem is egy, hanem mindjárt három nagyszerű alkotás. Egész januárban ingyen lehet beszerezni ugyanis az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, amely a sorozat első három epizódjának felújított kiadása még 2015-ből. A grafikát valóban sikerült feltupírozniuk a készítőknek, a sztori viszont a mai napig a legjobbak közé tartozik, a játékmenet pedig máig megállja a helyét.

A Goat Simulator és az Uncharted: The Nathan Drake Collection is január 7-től február 3-ig lesz ingyen elérhető. Addig tehát még van pár nap, hogy bezsákoljátok a 2019. decemberi két játékot, a Titanfall 2-t és a Monster Energy Supercross – The Official Videogame-t. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: PlayStation Plus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló