Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Leleplezték a PlayStation 5 logóját

Leleplezték a PlayStation 5 logóját

A Sony finoman szólva sem elégítette ki a rajongók kíváncsiságát a CES-en.

2020.01.07. 17:10 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Ahogy szinte minden nagy márka és gyártó, úgy a Sony is jelen van az idei CES-en, ahol a legnagyobb várakozás természetesen a PlayStation 5-öt előzte meg. Csakhogy hiába vonult ki a színpadra Jim Ryan, hiába áradozott arról, hogy micsoda mérföldköveket értek el a PlayStation 4-gyel, a rajongók végül hoppon maradtak. A Sony ugyanis nem leplezte le a PlayStation 5-öt.

De leleplezte helyette annak hivatalos logóját. Ha eddig nem érezted túl izgalmasnak a hírt, akkor ezután sem fogod, ugyanis a logó a világon semmi meglepőt nem hoz: pontosan olyan, amilyennek előzetesen is mindenki sejtette. A Sony ugyanis maradt a 2009-ben indított trend mellett, vagyis a fekete háttér előtt fehér P és S betűk, valamint mögöttük ezúttal az 5-ös szám. Ezek pontosan ugyanúgy néznek ki, mint a PlayStation 3 és a PlayStation 4 esetében.

Leleplezték a PlayStation 5 logóját

A Sony tehát nem mostanra időzítette az új konzol hivatalos bemutatóját, ám azt nem lehet tudni, hogy egyáltalán mikorra tervezik. A korábban belengetett premierdátum idén karácsonyról szól, vagyis bizonyosan jóval korábban be fogják mutatni a PlayStation 5-öt a nagyérdeműnek. Csakhogy a Sony tavaly is távol maradt az E3-tól, és idén sincs garancia rá, hogy visszatér. És különben is, addig még jó hat hónap hátra van… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló