Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadowgun War Games

Nagy az érdeklődés a Shadowgun War Games iránt

Az Androidra és iOS-re készülő akciójáték előregisztrációja fontos mérföldkőhöz érkezett.

2020.01.09. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még decemberben jelentette be a Madfinger stúdió, hogy új játékon dolgoznak. Ez a kizárólag Androidra és iOS-re készülő Shadowgun War Games, amelynek megjelenésére a tervek szerint valamikor ez év elején – vagyis hamarosan – sor is kerülhet.

A készítők már a bejelentéskor elindították a játék hivatalos oldalát, ahol az érdeklődők előre regisztrálhattak is a kipróbálására. A minap érkezett a hír, miszerint a jelentkezők száma átlépte a bűvös egymilliós határt, vagyis előzetesen is nagy az érdeklődés a játék iránt. Ezt egyébként többek közt a tavalyi gamescomnak is köszönhetik, ahol egy korai prototípussal voltak jelen a fejlesztők, és csupa pozitív visszajelzést kaptak a játékosoktól.

Nagy az érdeklődés a Shadowgun War Games iránt

A Shadowgun War Games egy ingyenes FPS lesz, amelyben két ötfős csapat mérkőzik meg egymással. A látvány egy mobilos játékhoz képest kimondottan igényesnek ígérkezik, a játékmenet a manapság trendi mechanizmusokra épít, így válogathatunk majd az egyedi képességű bajnokok között, akik mind más és más harcmodorral rendelkeznek, így más taktikára kényszerítik az ellenfelet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Shadowgun War Games
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadowgun War Games

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló