25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiteljesedett a Darwin Project

A battle royale játék 2018 tavasza óta volt elérhető early accessben, mostantól viszont már a teljes változattal lehet játszani.

Írta: GeryG

2018-ban még sokkal nagyobb feltűnést keltett egy-egy új battle royale játék, mondhatni, akkor még újdonságként hatott a műfaj. Érdekes, hogy mostanra eléggé elcsendesedett, az eddig megjelent játékok zöme még fut (mondjuk, hogy azok, amiket felkaptak), de mostanában új versenyzőkről nem nagyon lehet hallani. Az utolsó nagy cím az Apex Legends volt.

Kiteljesedett a Darwin Project

Most viszont egy másik battle royale játék, a Darwin Project hívta fel magára a figyelmet. Az egyébként is a népszerűbb (de nem az agyon hype-olt) alkotások közé tartozó játék 2018 tavaszán érkezett meg a Steamre, ám ez még csak a korai változat volt, amely az Xbox Game Preview programba is bekerült. Ám a napokban, közel két év után megérkezett a teljes verzió, így mostantól PC-re, Xbox One-ra és immár PlayStation 4-re is ez érhető el.

A Darwin Project az egész hegylakós „csak egy maradhat” bulit egy modernkori jégkorszakba ültette át, mint egy népszerű valóságshow-t. Így az egymással harcoló játékosok közül egy véletlenszerűen kiválasztott a show műsorvezetője is lehet, aki felülnézetből látja a teljes pályát és egy rakás eszköz segítségével támogathatja vagy hátráltathatja a harcosokat. A Twitch-közvetítések nézői pedig fogadhatnak, hogy szerintük melyik játékos nyeri majd a partyt, illetve ez alapján tippeket is adhatnak az aktuális műsorvezetőnek.

Kiteljesedett a Darwin Project

A Darwin Project egy méretes frissítéssel kapta meg végleges formáját. Ebben megújult karakterosztály-rendszer kapott helyet, amelyen belül három specializáció közül lehet választani: Jet Wings (repkedni lehet vele), Grapple Gauntlet (egy mozdulattal magunkhoz ránthatjuk az ellenséget) és Headhunter Drone (egy automatikusan támadó robot házikedvenc). Emellett a belső áruház is megújul, mostantól az öltözőn keresztül érhető el, és tele pakolták új kozmetikai kiegészítőkkel.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!