Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Wonderful 101: Remastered

Kickstarteren a The Wonderful 101: Remastered

A Platinum Games elkészítené a Wii U klasszikus felújított kiadását, ha a rajongók is úgy akarják.

2020.02.04. 17:14 | GeryG | kategória: Játék

2013-ban jelent meg Wii U-ra a Platinum Games akció-kalandjátéka, a The Wonderful 101. A történet egy idegen invázióról és az azt visszaverő szuperhősökről szólt, természetesen a játékosok utóbbiakat irányíthatták izometrikus nézetben. A hősök mind egyedi képességekkel bírnak, de az igazi erejük az egyesülésben rejlik.

A Platinum Games már múlt héten is csepegtetett információmorzsákat arról, hogy készülnek valamire, a minap pedig elindították a The Wonderful 101 Kickstarter-kampányát. Itt a játék felújított kiadására gyűjtenek, és hogy minél több platformra elkészíthessék azt.

A gyűjtés célja 50 000 dollár volt, amit néhány óra alatt össze is dobtak a rajongók egyszer, kétszer, sokszor. A mutató most, röpke 31 nappal a kampány vége előtt 1 148 000 dollár környékén mozog, vagyis bőven megugrották az eddig kiírt összes előre kiírt mérföldkövet. Ezek alapján nem csak a Nintendo Switch és PC változatok készülnek el, de a PlayStation 4 verzió is. Emellett kapunk Time Attack játékmódot is.

Jelenleg két további mérföldkőért lehet adományozni. 1,5 millió dollárnál egy úk, 2D-s oldalnézetes küldetést is kapunk egy vadonatúj szuperhőssel Luka’s First Mission címen. Ha pedig eléri a gyűjtést az 1,75 millió dollárt is, akkor a teljes zenei hátteret újrakeverik, ehhez pedig egy meglepetésvendéget is meghívnak.

Ahogy a gyűjtés üteme eddig haladt, bizonyosan ezeket a célkitűzéseket is el fogja érni a kampány. Hogy a készítők még milyen újdonságokat találnak ki, azt nem lehet tudni, de túl sok idejük nincsen, hiszen a kampány március 6-án ér véget, ők pedig azt ígérik, hogy már áprilisban meg is jelenik a játék… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló