25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Desperados III – saját trailert kapott Doc McCoy

Már az első részben is szerepelt a méregkeverő doktor, most is visszatér.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

A Mimimi Games legutóbbi játékával, a Shadow Tactics: Blades of the Shogunnal megmutatta, hogy piszkosul ért a valósidejű taktikai játékok műfajához. Éppen ezért örültek a rajongók, amikor kiderült, hogy ők készítik el a Desperados III-at. A vadnyugati játék első része még 2001-ben jelent meg, amikor a Commandos széria képviselte ezt a műfajt. A második része a nagy 3D-sítés idején debütált, és sok más franchise-hoz hasonlóan megsínylette az erőltetett dimenzióbővítést.

Most viszont a harmadik rész vélhetően a legjobb kezekben van, bár a stúdió kicsit lassabban halad a fejlesztéssel, mint az előzetesen várható volt. Eredetileg tavaly nyárra datálták a premiert, ehhez képest jelen állás szerint csak idén nyáron jelenhet meg. Viszont a napokban új előzetessel jelentkeztek a srácok, amelyben az egyik karaktert mutatják be. Név szerint Doc McCoyt, aki már az első részben is fontos szerepet játszott. Várhatóan most is így lesz, ugyanis ő a mérgek és gyógyszerek nagy tudora. Előbbit természetesen az ellenséggel szemben veti be (akár injekcióval végez a gyanútlan cowboyokkal, hol saját keverésű altatóbombát dob közéjük. A társait viszont ellátja, ha megsérülnének. Emellett egy speciális fegyverrel is rendelkezik: egy hosszú csövű, távcsővel ellátott pisztollyal, vagyis ő lesz a csapat mesterlövésze is.

A Desperados III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de pontos premierdátummal egyelőre nem rendelkezik. Addig is reméljük, hogy a közeljövőben a többi karakter is kap saját bemutatkozó trailert.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wing
Wing [4593]
Anno a Commandos 2-vel játszottunk sokat kooperatívan, hatalmas élmény volt (sajna a rossz netkód miatt gyakori sync errorral).
GeryG
GeryG [2289]
Én egy tisztességes kooperatív módot is elviselnék ezekből (szigorúan nem a single élmény rovására!!!), tök buli lenne valamelyik cimborával közösen tolni a küldetéseket.

El tudnám képzelni, hogy egy-egy küldetés elején tetszés szerint válogatjuk szét egymás közt a karaktereket, a feladatok meg úgy lennének felépítve, hogy sok legyen a pontos időzítést igénylő rész, amit egyedül macera lenne kivitelezni. Össze kellene dolgozni, mert ugyebár minden karakter másra jó, így bizonyos feladatokat csak egyikünk vagy másikunk tudna megoldani, tehát nem lenne senkinek sem üresjárat.
stero
stero [770]
Iszonyat pusztulatmód várós. MIért nincs ilyen játékból több? Shadow tactics istenkirály volt.

Mondjuk nagyon hiányolom ezekből a játékokból valamiféle mission editort vagy ilyesmit ahol kicsit mi magunk is építgethetünk unalmas napjainkon kihívásokat magunknak vagy a játékosközösségnek.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)