25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Feketepiac és hibajavítások érkeztek a Need for Speed Heathez

Az autós játék legutóbbi frissítése a fejlesztők ígérete szerint hibák százait orvosolja.

Írta: GeryG

Az EA és a Ghost Games tegnap élesítette a tavaly novemberben megjelent Need for Speed Heat nagy, márciusi frissítését. A játék a gyengélkedő elődökhöz képest valamivel jobban sikerült, de egy biztos: jó időre ez a Ghost Games utolsó játéka, ugyanis a jövőben újra a Criterion Games dolgozik majd a szérián. Hogy ez jó vagy rossz dolog, az majd kiderül.

Visszatérve a nagy, márciusi frissítéshez, ez nem csak néhány újdonságot hozott magával, de a fejlesztők elmondása szerint százával irtja ki a még fellelhető hibákat, illetve finomít a játékmeneten itt-ott. A kamera remegését immár lehet állítani, a játék mostantól figyelmeztet az online futamok során, hogy ott nincs szünet, illetve az újonnan feloldott tartalmakra is másképpen hívják fel a figyelmünket mostantól. A frissítés mindhárom platformra elérhető már, jellemzően 7,7 és 8,38 GB körüli letöltést igényel.

Ami pedig az új tartalmakat illeti, megjelenik a játékban a feketepiac, amely a Port Murphyben felbukkanó új küldetéssel oldható fel. Emellett két új járgány is került a játékba: az Aston Martin DB11 Volante ’19 a küldetés teljesítésével szerezhető meg, viszont a McLaren F1 ’93-ért bizony külön kell fizetnünk.

A frissítés teljes és részletes leírását itt olvashatjátok, meglehetősen hosszú a lista.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!