Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Last Oasis

Hosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változata

Eredetileg már tavaly ősszel el kellett volna rajtolnia, de erre még mindig nem került sor.

2020.03.17. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Donkey Crew csapata még tavaly nyáron jelentette be, hogy 2019 szeptemberében rajtolhat el MMO túlélőjátékuk, a Last Oasis korai változata. Erre végül nem került sor, mivel októberre csúsztatták a rajtot, ám ezt a dátumot sem tudták tartani a srácok.

Olyannyira nem, hogy bő fél évvel később, még mindig nem tudták útjára indítani a játékot, viszont a legfrissebb hírek szerint végre egyenesben kerültek, így közeleg a régóta halogatott premier.

A Last Oasis sok-sok ezer évvel napjaink után játszódik, amikorra egy kataklizma következtében megállt a Föld forgása. Ez két extrém természeti környezetet hozott létre a bolygón, a peremükön egy falatnyi élhető zónával. Az egyik véglet az örök fagy és sötétség birodalma, a másik pedig az örök forróság sivataga. Csakhogy a bolygó továbbra is kering a Nap körül, így ez az élhető sáv is mindig mozgásban van, vagyis nem lehet egyetlen helyre letelepedni. Az emberiség ezért létrehozott egy mozgó várost, a Flotillát, amely működtetéséhez nomádokat küldenek szerte az élhető zónába, hogy nyersanyagokat gyűjtsenek.

A fejlesztők egyelőre nem árulták el, hogy a Last Oasis korai változata pontosan milyen tartalommal kecsegtet majd. Azt viszont igen, hogy a rajtra március 26-án kerül majd sor. ■

előző
következő
Hosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változata
Hosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változataHosszú csúszás után hamarosan rajtol a Last Oasis korai változata
Last Oasis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Last Oasis

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló