Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dreadlands

Offline lett a Dreadlands

A korai változat premierje óta a legtöbbször felmerült rajongói kérdést oldották meg először a fejlesztők.

2020.03.22. 14:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március 10-én érkezett meg a Steamre a Blackfox Studios körökre osztott taktikai-stratégiai játéka, a Dreadlands. Ebben a premierkor kizárólag online játékmód szerepelt, amelyben a játékosok az előre megadott háborúzó frakciók közül válogatva eshettek egymásnak.

Csakhogy egy XCOM-ra hajazó alkotásból csak nem hiányozhat az offline játékmód, így nem meglepő, hogy a premier után ez lett a leggyakrabban kért fejlesztés a rajongók oldaláról. És mivel egy indie projektről beszélünk (amelyet azért csak felkarolt a Fatshark), ezeket a kéréseket viszonylag gyorsan teljesíteni is lehet.

Így a legutóbbi frissítéssel megérkezett az offline játékmód is, vagyis mostantól nem feltétlenül kell attól tartani, hogy egyszer csak a nyakunkba ugrik egy másik játékos csapata.

A Dreadlands ugyanis alapvetően egy osztott világot kínált a játékosoknak, akik időnként elkerülhetetlenül is keresztezték egymás útjait. Ilyenkor lehetőségük nyílt egy-egy küldetés erejéig kooperálni egymással, de akár össze is csaphattak, ha nem voltak szimpatikusak egymásnak. Nos, az offline mód bevezetésével ez a lehetőség tűnik el igény szerint.

A fejlesztők egyébként mostantól kéthetente élesítik majd az újabb és újabb frissítéseket, vagyis várhatóan rendszeresen bővülni fog a tartalom is a fokozatos hibajavítások kíséretében. Hogy mindezzel a játék mikor érheti el a teljes állapotát, egyelőre nem tudni. ■

Dreadlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dreadlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló