Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skater XL

Új trailerben kapott dátumot a Skater XL

Nyár közepén pattanhatunk virtuális deszkánkra, hogy végigtrükközzük magunkat a fél városon.

2020.04.08. 17:04 | GeryG | kategória: Játék

Az Easy Day Studios a minap új előzetessel jelentkezett, amelyben belőtték a Skater XL premierdátumát is. A játék minden fontosabb platformra meg fog jelenni, ezzel régóta tátongó komoly űrt tölthet be.

A Skater XL érdekes játékélményt kínál, ugyanis ahelyett, hogy előre definiált és meganimált trükköket lehetne kombókkal előhívni, itt direkt irányítást kapnak a lábaink. Ezzel a fejlesztők ígérete szerint sokkal szabadabb irányítás érhető el, amivel a trükkök tárháza is kitárul a játékosok előtt.

A játékban Los Angeles jellegzetes helyszínein is végig gurulhatunk majd az LA Convention Centertől a Staples Centerig, de közben rengeteg plázában, parkban, parkolóban és utcán megfordulhatunk. A híres deszkások közül Tom Asta, Tiago Lemos, Evan Smith és Brandon Westgate bőrébe is bújhatunk, de természetesen lesz karakterszerkesztő is, így egyedi deszkás fazont is szabhatunk magunknak.

A Skate XL a tervek szerint tehát PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is valamikor júliusban érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új trailerben kapott dátumot a Skater XL
Új trailerben kapott dátumot a Skater XLÚj trailerben kapott dátumot a Skater XLÚj trailerben kapott dátumot a Skater XLÚj trailerben kapott dátumot a Skater XLÚj trailerben kapott dátumot a Skater XL
Skater XL
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Skater XL

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló