25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Desperados III – ő Hector Mendosa

Bemutatkozott John Cooper csapatának legerősebb embere.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Már csak bő egy hónap és megjelenik végre a Desperados III. A fejlesztő Mimimi Games ma egy vadonatúj előzetessel rukkolt elő, amelyben bemutatkozott John Cooper csapatának legújabb tagja, Hector Mendosa.

Ő képviseli majd a nyers erőt a bandában, aki közelről és távolról egyaránt halálos. Nem jön zavarba, ha valakit puszta kézzel kell agyoncsapni, de jobb szereti fejszéjét használni ilyen esetekben. Medveszerű termete ellenére elég gyors mozgású, de egyszerre akár két testet is képes a vállán cipelni. De nem kell félteni akkor sem, ha túl kell járni az ellenség eszén. Ilyenkor beveti kedvenc medvecsapdáját, Biancát. Ha pedig a szükség úgy hozza, lekapja válláról sörétes puskáját, amellyel egyszerre akár több célpontot is le tud radírozni a térképről.

A Desperados III június 16-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Barthezz
Barthezz [53961]
Oh köszi, nem tudtam, hogy ez egy előzmény lesz, de így már teljesen világos. 8-) Sanchez-t azért hiányolni fogom, egyik kedvencem volt.

A második rész amúgy nekem sem igazán jött már be. A háromdésítéssel azt érték el, hogy TPS nézetben hülyeséggé vált a játék, mert amíg a látótávolságok izometrikus nézetben működnek, TPS-ben vicc, hogy 20 méterről nem vesznek észre. Másrészt túl könnyű volt így mindenkit lelövöldözni. A helyszínek száma is megcsappant és tele volt elég komoly buggal a játék. Így a Helldorado-t már skippeltem.

Viszont az első részt imádtam én is, ahogy a Shadow Tactics-ot is, a kettő keresztezéséből pedig csak jó sülhet ki. ^^
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin [5109]
Ez az eredeti első rész előzménye (ha népszerű lesz, akkor biztos lesz több előzmény is is), itt fog elvileg John Cooper először találkozni McCoy dokival (ez benne is volt a doki karaktervideójában, ha jól emlékszem). Samuel Williams régi barátja Connornak, de nem tudjuk mennyire régi, itt nem jelenik még meg (lehet, hogy egy későbbi "folytatás, de még előzményben" majd igen). Kate benne lesz. A kínai lány, Mia Yung csak az első rész történetében szerepelt, Sanchez az első részben ugyebár először ellenfél volt, majd később vált a csapat tagjává.

Hawkeye meg a második részben jött be (ő váltotta a kínai lányt), és Sanchez vele együtt benne voltak a Helldorado nevű küldetéslemezig (vagy harmadik részig) az első négy alapkarakterrel.

A két folytatás nem igazán tetszett már, az első volt igazi klasszikus, szerintem vagy háromszor végigvittem. A pár évvel ezelőtti Shogunos visszahozta azt, amit az első részben szerettem és imádtam, úgy tűnik ez is legalább olyan minőségi lesz. :) A voodoo mágus csaj igazi ütőkártya lesz. :)
Barthezz
Barthezz [53961]
De mi van akkor Sanchez-zel? Lecserélték ezek szerint, miközben a többiek maradtak? Bár Sam-et és a kiscsajt sem láttam eddig a videokban, ahogy az indiánt sem. Bár ő már 2. részes és nem alapkarakter.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)