Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat 11

Folytatódik a Mortal Kombat 11 története

Aftermath címmel érkezik a verekedős játék első sztori-kiegészítője. Új vendégszereplőre is készülhetünk.

2020.05.11. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes módon a Mortal Kombat szériára sosem voltak igazán jellemzők a kiegészítők. Persze a fizetős DLC-k formájában jöttek az új harcosok mindegyik részhez a 2011-es reboot óta, de nagy, bőséges tartalommal kecsegtető kiegészítőt egyik rész sem kapott.

Egészen mostanáig, ugyanis a NetherRealm Studios már dolgozik a bő egy éve megjelent Mortal Kombat 11 első nagy kiegészítőjén, az Aftermath-on. Ebben tovább folytatódik az alapjáték története, a tűz istenévé vált Liu Kangnek valószínűtlen szövetségesek és régi ellenségek segítségére kell sietnie, hogy megőrizze a két világ közötti egyensúlyt.

A kiegészítővel nem csak a sztori folytatódik, de természetesen régi-új karakterek is debütálni fognak benne. Ilyen Fujin, a szél istene, aki Earthrealm védelmezőjeként szolgál testvére, Raiden mellett. Visszatér Sheeva is, aki az ősi Shokan faj négykarú félig ember, félig sárkány képviselője. De lesz egy érdekes vendégszereplő is, méghozzá maga RoboCop, akit az eredeti két filmben szereplő Peter Weller mintájára modelleznek le.

Folytatódik a Mortal Kombat 11 története

A kiegészítővel egyszerre minden játékos ingyenes frissítésben kap néhány új arénát is: visszatér a Klassik Dead Pool és a Soul Chamber is. Emellett újra elérhetőek lesznek a Stage Fatality és a Friendship funkciók is. A Mortal Kombat 11: Aftermath megjelenésére már nem is kell sokat várnunk, ugyanis a premierre minden platformon május 26-án kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mortal Kombat 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat 11

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló