Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of the Sea

Készül a Call of the Sea

A meseszerű látványvilág senkit se tévesszen meg, ez egy Lovecraft ihletésű horror kalandjáték lesz!

2020.05.12. 14:47 | GeryG | kategória: Játék

Az Inside Xbox során jelentette be a Raw Fury kiadó, hogy az Out of the Blue stúdióban új kalandjáték készül. A Call of the Sea első ránézésre egy mesebeli kalandnak ígérkezik, de a látszat csal: ezt a történetet Lovecraft ihlette!

A sztori az 1930-as években játszódik, főhőse pedig Norah lesz, aki útnak indul, hogy a Csendes-óceán még fel nem fedezett déli részén felkutassa rég elveszett férjét. Utunk egy még név nélküli, első ránézésre igazi paradicsomnak tűnő szigetre vezet, ahol hamarosan egy letűnt civilizáció maradványaira bukkanunk. És, ahogy azt egy jó Lovecraft-féle mesétől várnánk, lassan kiderül, hogy a szigeten semmi sem az, aminek elsőre tűnik.

A Call of the Sea-ben az egész trópusi szigetet bejárhatjuk, megannyi fejtörőn és rejtvényen keresztül kell apránként összeraknunk az ősi civilizáció történetét, ami talán magyarázatot adhat a férjünk eltűnésének rejtélyére is. Mindezt az első előzetes alapján kimondottan igényes grafikai körítéssel tálalják majd a készítők.

A tervek szerint a játék valamikor ez év vége felé jelenhet meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Call of the Sea
Készül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the SeaKészül a Call of the Sea
Call of the Sea
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of the Sea

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló