Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Ascent

12 perces The Ascent bemutató

A játékot PC mellett Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelentették be.

2020.05.13. 13:52 | GeryG | kategória: Játék

A Curve Digital gondozásában fog megjelenni a mindössze tizenegy főből álló svéd Neon Giant stúdió új akció-szerepjátéka, a The Ascent. Az izometrikus nézetű, egyedül vagy négyfős kooperatív módban is játszható játék már egy tizenkét perces játékmenet-bemutatót is kapott.

A The Ascent története egy olyan cyberpunk disztópiában játszódik, ahol szó szerint az egész világot és annak minden lakóját egyetlen nagy vállalat, a The Ascent Group birtokol. Ők felelnek mindenért, beleértve a munkát és az emberek biztonságát is. Egy nap azonban a vállalat mindenféle előjel nélkül lezárja kapuit, az általuk irányított biztonsági rendszer pedig megkergül.

Ez az egész világon káoszt eredményez, bűnbandák merészkednek a felszínre, az emberek pedig biztos információk hiányában csak összeesküvés-elméleteket tudnak gyártani a miértekről. Ebben a világban kell majd nekünk is helytállnunk egy teljesen hétköznapi munkás bőrében.

Az viszont, hogy ebből a munkásból végül milyen harcost faragunk, már csak rajtunk múlik. A fejlesztők ígérete szerint a klasszikus szerepjátékokat idéző karakterfejlődési rendszer miatt mindenki a maga ízlése szerint formálhatja majd hősét. A rendszer a fejleszthető felszerelésekre, a beépíthető augmentációkra és a folyamatos lootolásra épül majd.

A játék PC mellett Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül, és valamikor az év vége felé számíthatunk a megjelenésére. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
12 perces The Ascent bemutató
12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató12 perces The Ascent bemutató
The Ascent
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Ascent

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló