Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls VI

Még mindig hosszú évekre vagyunk a The Elder Scrolls VI-tól

De nem csak a játéktól, egyáltalán az első érdemi részletektől is…

2020.05.13. 14:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda még 2018-ban jelentette be, hogy igen, már készül a The Elder Scrolls VI. De ennél többet sem akkor, sem azóta nem nagyon árultak el, csak kisebb pletykák vagy információtöredékek láttak napvilágot. És a jelek szerint ez még nagyon sokáig így is fog maradni.

A napokban a kiadó marketing guruját, Pete Hinest kérdezték a rajongók a Twitteren, akik arra voltak kíváncsiak, hogy mostanában számíthatunk-e végre érdemi információkra a The Elder Scrolls VI kapcsán. Nos, Hines nem finomkodott a válasszal, kerek perec kijelentette, hogy erre bizony még éveket kell várnia mindenkinek. Nem csak a játékra, hanem még az első részletekre is.

Ennek oka, hogy a Bethesda most minden idegszálával egy másik projektre, a Starfieldre koncentrál. Erről egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy biztosan a The Edler Scrolls VI előtt fog megjelenni. És valójában érdemben még erről sem tudni szinte semmit.

Ennek fényében pedig már nem is tűnik olyan hihetetlennek, hogy a két éve bejelentett The Elder Scrolls VI első részleteitől is még évek választanak el bennünket. ■

The Elder Scrolls VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló