Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empire of Sin

John Romero dédmamája is szerepel az Empire of Sinben

A ’20-as években játszódó taktikai-stratégia egyik játszható karaktere lesz.

2020.05.13. 15:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes részletre derült fény a Romero Games stúdiójában készülő Empire of Sinről. A játékot ugyebár az élő legenda John Romero és csapata készíti és egy ’20-as években játszódó taktikai-stratégiai játék lesz, amelyben az alvilág feletti uralomért harcolhatunk.

A játék legújabb előzetesében egy bizonyos karaktert ismerhetünk meg, név szerint Elvira Duarte-t ismerhetjük meg. Mi benne az érdekes? Az, hogy ő valójában a játékot készítő John Romero dédmamája.

Erről John Romero és Brenda Romero mesélnek a fenti trailerben, miközben a játékmenetből is kapunk ízelítőt. Elvira Duarte valóban létezett, és Mexikóban, Nogalesben élt. Itt három bordélyházat is üzemeltetett, gyakran járt a vendégek közt egy zöld papagájjal a vállán. Erős és célratörő asszony volt, aki aztán később megnyerte a lottót, eladta az egész üzletet és visszavonult. A játékban előtte szeretnének tisztelegni, ezért is kerülhetett bele. Elvira Duarte is egy irányítható karakter lesz, ami érdekes élmény lehet, hiszen egy géppisztolyt szorongató öregasszony mindenképpen vicces látvány lesz majd.

Az Empire of Sin eredetileg ezekben a hetekben jelent volna meg, ám nemrégiben őszre halasztották a premiert. Ekkor PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni. ■

Empire of Sin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empire of Sin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló