Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Scarlet Nexus

Új előzetesen a frissen bejelentett Scarlet Nexus

A játék egy brainpunk jövőt tár elénk, ahol a technika és a pszichika kéz a kézben jár.

2020.05.14. 14:27 | GeryG | kategória: Játék

A Namco új előzetessel jelentkezett a PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re bejelentett Scarlet Nexushoz. A sci-fi akció-szerepjáték egy fura jövőképet fest felénk, ahol a technológiai vívmányok és a pszichikai erők megférnek egymás mellett a hétköznapi életben.

A történet főhőse Yuito Sumerage lesz, aki maga is pszichokinetikus képességekkel van megáldva. De nem ő az egyetlen, ugyanis kutatók egy új pszichonikus hormont fedeztek fel az emberi agyban, amely extra szenzoros képességekkel ruházta fel az embereket, és teljesen megváltoztatta az általunk ismert világot. Ahogy az emberiség ebbe az új korszakba lépett, emberi agyra éhes őrült, Others néven ismert mutánsok kezdtek hullani az égből.

A hagyományos fegyverek hatástalannak bizonyultak ellenük, így az erős extra szenzoros képességgel bírók maradtak az egyetlen esély az égből aláhulló fenyegetés visszaverésére, és az emberiség megmentésére. Ennek érdekében őket az Other Supression Force soraiba kezdték toborozni az emberiség utolsó védelmi vonalaként.

A Scarlet Nexus új előzetest is kapott, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új előzetesen a frissen bejelentett Scarlet Nexus
Új előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet NexusÚj előzetesen a frissen bejelentett Scarlet Nexus
Scarlet Nexus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Scarlet Nexus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló