Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11: Aftermath – így harcol Robotzsaru

De persze megnézhetjük Sheevát és Fujint is akció közben, ahogy az új játékelemekből is kapunk ízelítőt.

2020.05.18. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt jelentette be a NetherRealm Studios, hogy a sorozatra nem jellemző módon, sztori-kiegészítőt kap a Mortal Kombat 11, jön az Aftermath. Ebben amellett, hogy tovább folytatódik az alapjáték története, új harcosok és új játékelemek is érkeznek.

Az új harcosok közül két régi visszatérő és egy új vendégszereplő felbukkanására számíthatunk, akik a legutóbbi előzetesben meg is mutatják, hogy miként küzdenek. Ők Fujin, Sheeva, valamint RoboCop, vagyis Robotzsaru. Utóbbi egy picit idegen testként hat ebben a környezetben, ahogy a pajzs, a lángszóró és a mesterlövészpuska is picit furán hat az arzenáljában. Cserében a Terminator elleni összecsapás igazi csemegének ígérkezik.

A videóból egyébként az új harcosok mellett ízelítőt kapunk a várható új játékelemekből is, mint a Stage Fatalityk. Egy másik újdonság, a Friendship befejezés pedig saját előzetest kapott. Ebben a véres és kegyetlen küzdelem után a harcosok megmutatják barátibb oldalukat is, és ahelyett, hogy kitépnék egymás gerincét vagy hasonlók, inkább valami mókás közös dologba fognak. Táncolnak, zenélnek, ugróköteleznek...

Az Aftermath a tervek szerint bő egy hét múlva, május 26-án érkezik meg. ■

Mortal Kombat 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat 11

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló