Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fairy Tail

Hamarosan érkezik a Fairy Tail JRPG

Eddig nem látott tartalmakat is kapunk a boszorkányos mangát feldolgozó játékban.

2020.05.18. 15:00 | szerző: Onimushaman | kategória: Játék

Eredetileg idén márciusban látott volna napvilágot a népszerű japán Fairy Tail mangasorozatból készülő nagyszabású videojátékos feldolgozás, a megjelenés azonban valamennyit csúszott, de nem kell már túl sokat várnunk rá.

A mangából eddig több mint 72 millió példányt értékesítettek, egy leágazása pedig még mind a mai napig fut. A hasonszőrű mainstream shonenek mellett így aztán a Fairy Tail is adaptálásra került: a Koei Tecmo gondozásában, a Gust fejlesztőcsapattól JRPG-t kapunk belőle.

Az eredeti műhöz hasonlóan a játékban is egy varázslatokkal teli színes világban mászkálhatunk és csatározhatunk, számos vagány figura közül választva. A program ráadásul olyan kombinációs varázslatokat is tartalmaz majd, amelyeket eddig sehol nem láthattunk. Az alkotók persze bátran szabadjára engedhették fantáziájukat, hiszen rengeteg mágikus és speciális képesség található ebben az univerzumban.

Nem késő még felzárkózni a témából, akár a remek anime változattal. Emellett az alábbi, bő 20 perces videóban csodálhatjuk meg a készülő alkotás játékmenetét.

A Fairy Tail PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre jelenik meg, június 26-án. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló