Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Urban Trial Tricky

Nintendo Switchre jön az Urban Trial Tricky

Oldalnézetes motoros ügyességi játék érkezik a nyáron.

2020.05.19. 14:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha oldalnézetes motoros játék, akkor a legtöbbeknek az utóbbi évekre egy picit megfáradt Trials széria jut eszébe a Ubisofttól. Ám úgy tűnik, idén nyáron kihívót kaphat, de aligha kell majd trónfosztástól tartania.

Az Urban Trial Tricky ugyanis nem csak címében, de játékmenetében is erősen koppintásszagúnak ígérkezik. A játékban egy apró robogón kell különféle trükköket végrehajtanunk – természetesen oldalnézetben. Az alábbi előzetes tanúsága szerint a látványvilága jóval egyszerűbb lesz, mint a fent nevezett konkurensé, de a játékmenet is elüt azért egy picit. Itt ugyanis az ugratások során különféle trükköket kell végrehajtanunk, vagyis nem csupán a pálya mielőbbi teljesítése a cél. A trailer alapján a játékmenet még inkább árkád lehet, vagyis a trükkök még inkább elrugaszkodnak majd a realitás talajáról.

Az Urban Trial Tricky valamikor a nyáron fog megjelenni, de a jelek szerint kizárólag Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Nintendo Switchre jön az Urban Trial Tricky
Nintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial TrickyNintendo Switchre jön az Urban Trial Tricky

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló