Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Greak: Memories of Azur

Három testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of Azurban

Az oldalnézetes játékban az otthonunkat kell megvédenünk harcokon és fejtörőkön keresztül.

2020.05.19. 14:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 kiadó karolta fel a Navegante stúdió első játékát, a Greak: Memories of Azurt. Ebben három testvért – Greak, Adara és Raydel – felett vehetjük át az irányítást, akikkel az otthonunk, Azul megmentése lesz a feladatunk. A játékban harcolnunk és fejtörőket megoldanunk egyaránt kelleni fog.

A három testvér nem is különbözhetne egymástól ennél jobban, de most össze kell fogniuk, hogy egyedi képességeiket kihasználva megoldják az előttük álló feladatokat. Greak képes a legszűkebb helyekre is beszuszakolni magát. Adara képes lebegni és különféle varázslatokkal támadni az ellenséget. Raydel pedig a legzordabb terepen is át tud kelni, de a harcok során sem szeppen meg.

A Greak: Memories of Azul a tervek szerint valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re és konzolokra. ■

előző
következő
Három testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of Azurban
Három testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of AzurbanHárom testvért irányíthatunk majd a Greak: Memories of Azurban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló