25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ősszel jön a Bartlow’s Dread Machine

De a PC-s változat már előbb elérhető lesz korai hozzáférés keretében.

Írta: Dino

A régi idők mechanikus masinái ihlették meg a Tribetoy és Beep Games csapatát, akik közös erővel dolgoznak a Bartlow’s Dread Machine című játékukon. Az egész koncepció ugyanis úgy néz ki, mint a XX. század elejének játékgépei - olyanok, mint amiket például a San Francisco-i Musée Mécanique-ben láthat az ember, ha véletlenül arra jár. Erre a vázra pedig egy lövöldözős játékot húztak fel, amelyet egyedül vagy ketten játszhatunk.

A sztori szerint egy (vagy két) kormányügynököt alakítunk, akinek feladata nem más, mint az elrabolt Roosevelt elnök kimentése a gonosz erők karmából. New York, San Francisco és a Belső-síkságok vidéke vár ránk, hogy fémből készült figuráinkkal a vájatok mentén mozogjunk, és így küzdjünk meg az ellenséggel. Mindehhez pedig összesen 6 világot, 8 feloldható karaktert és 52 különböző lőfegyvert kapunk.

A Bartlow’s Dread Machine ez év őszén fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra, de Steamen már júliustól elérhetővé válik a korai hozzáférésű változat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Bartlow's Dread Machine

Platform:

Fejlesztő: Beep Games

Kiadó: Tribetoy

Megjelenés: 2020. szeptember 29.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!