Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Total War Saga: Troy

Csak az Epic Games Store-ban jelenik meg az A Total War Saga: Troy, de ingyen!

De legalább megtudtuk, hogy erre pontosan mikor is kerül sor. Az első nap ingyenes lesz!

2020.06.08. 13:34 | GeryG | kategória: Játék

A Sega még tavaly ősszel jelentette be, hogy folytatódik a Creative Assembly stratégiai sorozata, a Total War széria mellékágaként megszületett A Total War Saga. Az első rész még a 2018-ban megjelent Total War Saga: Thrones of Britannia volt, ezt pedig idén nyáron követi az bronzkorba repítő A Total War Saga: Troy.

A kiadó mostanra azt is elárulta, hogy a játék első körben kizárólag az Epic Games Store-ban fog megjelenni, ahol augusztus 13-án fog debütálni. De volt egy másik jó hírük is: a játék a premiert követő első huszonnégy órában ingyen lesz beszerezhető. Vagyis nem csak ebben az egy napban lehet majd ingyenes kipróbálni, hanem aki ekkor csap le rá, az végleg megszerzi. Az A Total War Saga: Troy természetesen a trójai háborút dolgozza fel, a játékosok pedig olyan ikonikus karakterek felett vehetik át az irányítást, mint Akhilleusz vagy Hektór.

A játék az első évben tehát kizárólag az EGS kínálatában lesz megvásárolható, de 2021 augusztusától már a Steamen és más online áruházakban is meg lehet majd venni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

A Total War Saga: Troy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Total War Saga: Troy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló