Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gambit!

Bemutatkozott a Gambit!

A magyar XREAL Games újabb VR-játékon dolgozik.

2020.06.08. 14:35 | GeryG | kategória: Játék

Az XREAL Games neve talán még nem cseng mindenkinek ismerősen, de érdemes odafigyelni a pici magyar stúdióra. Már csak azért is, mert azt tűzték ki célul, hogy csak high-end VR-játékokat fognak készíteni. Eddig két játékot köszönhettünk nekik: a 2018-as Zero Caliber VR-t, és a néhány hónapja megjelent A-Tech Cybernetic VR-t.

De a srácok nem sokat pihentek, az elmúlt időszakban már a harmadik játékukon kezdtek dolgozni, amelyet a hétvégén le is lepleztek. Ez lesz a Gambit!, amely egyelőre csak egy nyúlfarknyi előzetest kapott. Ez alapján ez is egy lövöldözős akciójátéknak ígérkezik.

A Gambit! története egy apokalipszis küszöbén játszódik majd, a játékosok pedig egyszerre akár négyen is összeállhatnak majd, hogy kooperatív módban teljesítsék a három fejezetet. Ehhez megannyi high-tech fegyvert és felszerelést lehet majd használni, de a pályákon mindenféle feloldható holmi is lesz. A fejlesztők ígérete szerint az egyszemélyes/kooperatív mód mellé kapunk majd konfrontatív multiplayer módot is.

A Gambit! a tervek szerint valamikor 2021-ben fog megjelenni kizárólag PC-re, az első játékmenet-bemutatóra pedig őszig kell várnunk. ■

Gambit!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gambit!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló