Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Returnal

A Returnal a Housemarque új játéka

Kizárólag PlayStation 5-re készül az ígéretes akció-kalandjáték.

2020.06.15. 14:24 | GeryG | kategória: Játék

Tom Cruise egyik legérdekesebb filmje volt (legalábbis az első fele) a 2014 Edge of Tomorrow. Ebben egy idegen fajjal való csatározás napját éli át újra és újra, de mindig meghal valahogy. Ahogy egyre többször átéli a napokat, úgy tud egyre több veszélyt elkerülni.

Nos, valami hasonló alapfelütésre készülhetünk a Housemarque stúdió legújabb játékában is. A Returnal főhőse egy űrhajósnő, aki hajójával lezuhan egy idegen bolygón. A zuhanást ugyan még túléli, de aztán megtámadja és megöli valami. Ekkor kezdődik minden elölről, újra és újra, de mindig valahogy máshogy.

A játékosok feladata lesz, hogy minél tovább haladva megfejtsék a bolygó titkát, és ezzel egy füst alatt a saját életüket is megmentsék. Minden újrakezdés egy picit elvesz ugyanis főhősünk ép eszéből. Így célszerű minél előbb megtalálni a rejtély nyitját, mielőtt még késő lenne.

A Returnal kizárólag PlayStaiton 5-re készül, és a fejlesztők elmondása szerint ki is fogja használni annak egyedi képességeit. Így a Pure 3D fülessel a tökéletes térhangzást, valamint a haptikus visszajelzést is a DualSense kontrollerben. Emellett az SSD-nek köszönhetően a halálok után szinte azonnal kezdődik is újra minden.

A Returnal egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Returnal
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Returnal

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló