Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Per Aspera

Új előzetest kapott a Per Aspera

Egy mesterséges tudatot irányítva kell felkészítenünk a vörös bolygót az emberek érkezésére.

2020.06.17. 13:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az emberiség régen kinőtte már a Földet, ideje új területeket is meghódítani. Erre a legkézenfekvőbb célpont a Mars lehet, ám vörös szomszédunk egyelőre nem túl otthonos. Tudják ezt a kutatók is, ezért úgy döntöttek, hogy mielőtt az első telepesek a felszínére teszik a lábukat, egy mesterséges tudatot küldenek a bolygóra, hogy előkészítse a terepet.

Nagyjából ez a felütése a Tlön Industries stúdiójában készülő Per Aspera stratégiai játéknak. Mi irányíthatjuk majd a mesterséges tudatot, a feladatunk pedig az eleinte kietlen bolygó terraformálása, hogy idővel valóságos kis paradicsomként várja már az első embereket.

Ez elsőre egy békés kis bolygóméretű városépítést vizionál elénk, csakhogy a Per Aspera történetközpontú lesz. És e történet minden lesz, csak békés nem. Ugyanis hamar kiderül, hogy nem mi vagyunk az elsők, akik megpróbálják lakhatóvá varázsolni a bolygót, de elődeink mind kudarcot vallottak valamiért. Nekünk kell kideríteni, hogy miért, majd dönteni, hogy mihez kezdünk a tudásunkkal.

A Per Aspera – amelyben a fejlesztők elmondása szerint a NASA-tól kapott adatok alapján lemodellezett Marsot fedezhetünk fel – valamikor idén fog megjelenni PC-re, de ennél közelebbit egyelőre nem árultak el a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Per Aspera
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Per Aspera

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló