Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

City Eye

Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!

A térfigyelő-szimulátor próbaverziója már elérhető a Steamen, a teljes játék a második félévben várható.

2020.06.25. 11:15 | GeryG | kategória: Játék

Ha valaki megáll az utcán és egy picit körülnéz, akkor jó eséllyel kiszúr valahol egy térfigyelő-kamerát. És talán elgondolkozik, hogy milyen lehet egész nap egy térfigyelő helyiségben kuksolni és azt lesni, hogy mi történik épp a város közterületein.

Ha pedig valakit tényleg érdekel, az most belekóstolhat maga is, de persze csak egy játék formájában. A City Eye ugyanis pontosan egy térfigyelő-szimulátor lesz, ahol a játékosok feladata lesz egy város lakosságának a megóvása. Ehhez folyamatosan figyelni kell a monitorokat, az azokon zajló eseményeket, és ki kell szűrni a potenciális veszélyhelyzeteket. Eseményből pedig lesz bőven az autólopásoktól a tűzeseteken keresztül egészen a terrorcselekményekig.

A City Eye egy kipróbálható változata már elérhető a Steamen, ebben csak egyetlen kerület kameráit irányíthatjuk. A teljes játék a tervek szerint valamikor a második félévben fog megjelenni, ebben már a teljes város mind a tizenhat kerülete felett megkapjuk majd az irányítást. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!
Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!Légy te a nagy testvér a City Eye-ban!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló