Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chinese City Constructor

Ókori kínai városokat építhetünk a Chinese City Constructorban

Nem csak megépítenünk, de működtetnünk és védelmeznünk is kell a városunkat.

2020.06.25. 17:47 | GeryG | kategória: Játék

Volt idő, amikor elég sok városépítős stratégia közül lehetett válogatni, sajnos manapság meglehetősen gyér a felhozatal. Azt nem merném előre kijelenteni, hogy a most bejelentett Chinese City Constructor fogja megreformálni a műfajt, de az első információk alapján érdekes fejlesztésnek tűnik.

Az ókorba repülhetünk vissza, ahol egy apró, majd idővel egyre nagyobb falucska sorsát adják a kezünkbe. Nekünk kell kiválasztanunk az ideális helyet az első épületek felhúzására, ilyenkor mindig figyelembe kell majd venni a megfelelő mennyiségű víz közelségét. Idővel egyre több és változatosabb épülettel gazdagíthatjuk a települést, amire szükség is lesz.

Nekünk kell ugyanis gondoskodnunk a lakók ellátásáról is, ehhez pedig élelmet és nyersanyagokat kell előállítanunk. Ennek egyik legjobb módja a gazdálkodás: rizst, búzát, kölest termeszthetünk, de tarthatunk vízi bivalyt vagy öszvéreket is. Később különböző területekre szakosodott munkásokat is alkalmazhatunk.

A cél egy jól működő város felépítése lesz, amihez a kereskedelem és a diplomácia is elengedhetetlen, mivel nem a mi városunk lesz az egyetlen a környéken. Hogy milyen kapcsolatot alakítunk ki a szomszédsággal, az csak rajtunk múlik: kereskedhetünk, szövetkezhetünk, de akár háborúzhatunk is velük.

A Chinese City Constructor egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Ókori kínai városokat építhetünk a Chinese City Constructorban
Ókori kínai városokat építhetünk a Chinese City ConstructorbanÓkori kínai városokat építhetünk a Chinese City ConstructorbanÓkori kínai városokat építhetünk a Chinese City ConstructorbanÓkori kínai városokat építhetünk a Chinese City ConstructorbanÓkori kínai városokat építhetünk a Chinese City Constructorban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló