Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs 2

Hétvégén ingyen megkaparinthatod a Watch Dogs 2-t!

A Ubisoft Forward online esemény alatt lehet örökre bezsákolni a 2016-os akciójátékot.

2020.07.08. 10:58 | GeryG | kategória: Játék

Ezen a hétvégén, egészen pontosan július 12-én (hazi idő szerint 21 órai kezdéssel) tartja meg a Ubisoft a saját online eseményét, a Ubisoft Forwardot. Itt várhatóan egy rakás bejelentésre kerül sor a már ismert és a még hivatalosan be sem jelentett játékaik kapcsán. De van egy másik érdekesség is.

Az esemény ideje alatt ingyen lehet megkaparintani a francia kiadó egy korábbi játékát, a Watch Dogs 2-t. A felemás fogadtatásban részesült 2014-es Watch_Dogs ugyan alapvetően egy jó ötletre épült, de a kivitelezésben számos hiba csúszott. Ráadásul ekkoriban pörgött csak igazán a Ubisoft féle downgrade-mókája, vagyis a végül megjelent játék szinte köszönőviszonyban sem volt azzal, amit az első előzeteseken mutogattak.

Cikkajánló
Watch Dogs 2
Hackerek harca a „Nagy testvérrel” San Francisco utcáin.
» Olvasd el!

Ezzel szemben a Watch Dogs 2 már az első rész számos hibáját orvosolni tudta, itt már a downgrade sem volt olyan mértékben tetten érhető. A komor chicagói környezetet egy sokkal színesebb és fiatalosabb San Franciscora cserélték, ám sokak szerint a hasonló átalakuláson átesett főhős éppen ezért nem volt mindenkinek szerethető.

Ezzel együtt a Watch Dogs 2 egy remek játék volt, amelyet tehát ezen a hétvégén ingyen meg lehet kaparintani, ha valakinek eddig kimaradt. Ehhez csak be kell jelentkezni a Uplay profilunkba az adott napon, és ott követni a felbukkanó instrukciókat.

A Ubisoft Forward egyik témája egyébként a korábban elhalasztott, és jelenleg megjelenési dátum nélkül álló Watch Dogs Legion lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Watch Dogs 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló