Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

As Dusk Falls

Egyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk Falls

A kalandjáték ugyanakkor ugrálni fog az időben, hol a múltat, hol a jövőt láthatjuk majd.

2020.07.24. 15:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes kalandjátékon dolgozik az Interior/Night stúdió. Az As Dusk Falls a tegnapi Xbox Showcase során mutatkozott be, ennek megfelelően Xbox One-ra és Xbox Series X-re készül (PC mellett).

A történet két arizonai családról szól, akiknek az élete egy 1999-es éjszakán gyökeresen megváltozik. Egy interaktív drámáról van szó, amelynek középpontjában egy félresikerült rablás áll. A cselekmény nem a hagyományos kronológiát fogja követni, mi ugyanis valahol a harminc évet felölelő sztori közepén csöppenünk az eseményekbe.

A játék hol az adott éjszaka előzményeit, múltját fogja elénk tárni, máskor viszont a jövőbe és a következményekbe pillanthatunk majd bele. Hogy a két család története miként alakul ez alatt a harminc év alatt, az viszont már rajtunk fog múlni.

Az As Dusk Falls egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, így azt sem tudni, hogy minden platformra egyszerre érkezik-e majd meg vagy Xbox Series X-re csak valamikor később. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk Falls
Egyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk FallsEgyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk FallsEgyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk FallsEgyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk FallsEgyetlen éjszaka történetét meséli el az As Dusk Falls

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló