Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hello Neighbor 2

Jövőre jön a Hello Neighbor 2

A leskelődős-fogócskázós játék új előzetest is kapott, de ha az sem elég, az alfa változatot már ki is lehet próbálni.

2020.07.24. 22:12 | GeryG | kategória: Játék

Nehéz lenne megmondani, hogy a 2017-es Hello, Neighbor! milyen műfajba is tartozik pontosan. A játék lényege az volt, hogy a furán viselkedő és kimondottan ellenséges szomszéd után leskelődjünk, belopózzunk a házába és kideríteni, milyen komisz dolgokban is mesterkedik.

A Eerie Guest csapata már a folyatáson dolgozik, a Hello Neighbor 2 valamikor 2021-ben jelenhet meg. Már az első játék is elég szürreális volt, ám az új előzetes alapján a folytatás még inkább az lesz.

A video tanúsága szerint ezúttal a szomszéd egy fura madárjelmezt viselő fickó lesz, akit bújócska közben már távvezérlésű kamerákkal is szemmel tarthatunk. Szintén mókás részletnek tűnik, hogy üldözés közben különféle tárgyakat dobhatunk a lába elé, amitől hasra esik, így kereket oldhatunk.

A Hello Neighbor 2 PC-re és Xbox konzolokra készül, de PC-n már most kipróbálható a játék első alfa változata. Ehhez csak a Steamre vagy a hivatalos oldalra kell ellátogatni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövőre jön a Hello Neighbor 2
Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2Jövőre jön a Hello Neighbor 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló