Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Exomecha

Robotos multiplayer akciójáték lesz az Exomecha

Online multiplayer FPS egy távoli egzotikus bolygón robotokkal és mindennel, ami csak kell.

2020.07.24. 23:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Igencsak zsúfolt piacon próbál szerencsét a TwistedRed stúdió, ugyanis új játékuk egy ingyenes online multiplayer FPS lesz. Az Exomecha egy sci-fi játék, amelyben egy távoli egzotikus bolygón, az Omechán csaphatunk össze a többi játékossal. A fejlesztők egyelőre csak szűkösen beszéltek a munkájukról, azt viszont elárulták, hogy lesz itt minden, amire a sikerhez csak szükség lehet. Mechák, megannyi fegyver és felszerelés, járművezetés (földön, vízen, levegőben), nagy volumenű csaták, küldetésalapú játékmódok és persze a legfontosabb: battle royale mód.

Hogy mindezek hogyan fognak működni a valóságban, arról egyelőre nem sokat tudni, és az első előzetes sem visz minket sokkal közelebb a válaszhoz. De azt legalább le lehet szűrni belőle, hogy a grafikára nem lesz majd panasz.

Az Exomecha a tervek szerint valamikor 2021 vége felé jelenhet meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Aki szeretne már előbb is belekóstolni, az a hivatalos oldalon már most regisztrálhat a tervezett zárt bétára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló