Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Eternal Hope

A Limbo ihlette az Eternal Hope-ot

Legalábbis a látványvilágát mindenképp!

2020.08.05. 18:29 | GeryG | kategória: Játék

Ha rápillantunk a hamarosan megjelenő Eternal Hope bármely képére vagy esetleg előzetesére, akarva-akaratlanul is a Limbo szó csúszik ki a szánkon (és most nem a Hungária együttes slágerére gondolunk, de azért tegye fel a kezét, akinek a limbó szóra nem azonnal az a dallam ugrik be…). Ez nem is véletlen, hiszen azt még a Dobulehit Games csapata is elismeri, hogy a játék látványvilágához abból merítettek ötletet.

Az Eternal Hope témája is hasonlóan komor, mint a fent említett játéké volt. A főhős ezúttal Ti’bi (nem Tibi…), aki elveszítette a szerelmét. Mindent felemésztő bánatában útnak indul, hogy a valóság és az árnyékvilág között lavírozva felkutassa elhunyt szerelme szellemét, és örökre egyesüljenek.

Mindez játékmenet szempontjából egy olyan kalandot ígér, amelyben a két világ között lavírozva kell majd az elénk gördülő akadályokat elhárítanunk és a feladványokat megfejtenünk.

Az Eternal Hope egy hét múlva, augusztus 13-án érkezik meg a Steamre (ahol egy ingyenes demó már elérhető), míg Xbox One-ra csak valamikor később várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Limbo ihlette az Eternal Hope-ot
A Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-otA Limbo ihlette az Eternal Hope-ot
Eternal Hope
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Eternal Hope

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló