Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost of Tsushima

Legends néven kap online multiplayer játékmódot a Ghost of Tsushima

A japán mitológia gonosztevőivel akár négyen is farkasszemet nézhetünk.

2020.08.18. 12:57 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

Darren Bridges, a Sucker Punch Productions vezető designere jelentette be, hogy még ebben az évben új, ingyenes többjátékos mód érkezik a PlayStation 4 érát nagy sikerrel lezáró kalandjukhoz, a Ghost of Tsushimához.

Ezúttal azonban nem Jint irányítjuk majd, hanem kettő vagy négyfős csapatot alkotva kell megküzdenünk a ránk rontó ellenfelekkel, akik jobbára a japán mitológia és népmesei mondák szereplői közül kerülnek ki.

Négy karakter áll majd a rendelkezésünkre, akik eltérő képességekkel és erősségekkel rendelkeznek majd. Így választható lesz a szamuráj, a vadász, a ronin vagy épp a bérgyilkos, aszaszin. Ketten játszva történetvezérelt küldetéseket hajthatunk végre, amelyek felépítése hasonlít a kampány módban megismertekre, azonban a győzelemhez tökéletes összhangra lesz szükségünk partnerünkkel. Négy játékos esetén túlélő módban játszhatunk, amelyben a hullámokban ránk törő ellenfeleket, köztük az új, természetfeletti erővel rendelkező onikat kell legyőznünk.

Cikkajánló
Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?
» Olvasd el!

A Ghost of Tshushima: Legends multiplayer játékmód pontos megjelenése még nem ismert, azonban mindenképp szükség lesz hozzá aktív internetkapcsolatra és PS Plus előfizetésre. ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló