Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Mongrels

A War Mongrels a Destructive Creations új játéka

Kiderült, mit takar a WM: egy második világháborús taktikai játékot!

2020.08.29. 11:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A nyers brutalitást ábrázolni nem pironkodó Destructive Creations csapata néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy néhány nap múlva bejelent majd valamit. Pontosabban az új játékát, amelyről akkor mindössze annyit lehetett tudni, hogy WM a monogramja. Mostanra megtörtént a bejelentés, kiderül, mit takar a WM.

War Mongrelst, amely nem más mint egy második világháborús taktikai játék. Ahogy azt a stúdiótól már megszokhattuk, ezt a témát is a maga nyers valójában próbálják meg elénk tárni. A történet néhány megvezetett katonáról és civilről szól, akik a keleti front borzalmai után úgy döntenek, hogy visszavágnak.

Német, lengyel vagy litván karakterek közül lehet majd választani, de egy-egy küldetésre csak ketten indulhatnak el. Mivel mindannyian más területen jeleskednek (akad köztük német katona, tanár vagy épp nővér is), így mindig érdemes lesz a küldetéshez igazodva választani.

A fejlesztők ígérete szerint a hangsúly a taktikán lesz, de azt már a játékosokra bízzák, hogy a néma lopakodást vagy a frontális támadást preferálják-e. Mindkettőre lesz mód, mivel minden pályát és küldetést úgy építenek fel, hogy az több lehetőséget is rejtsen magában.

Az első játékmenet-bemutatóra a 3D Realms saját rendezvényén, szeptember 5-6. körül kerül majd sor. A War Mongrels PC-re és konzolokra is elkészül, de csak valamikor 2021 második felében számíthatunk a megjelenésére. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A War Mongrels a Destructive Creations új játéka
A War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játékaA War Mongrels a Destructive Creations új játéka
War Mongrels
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Mongrels

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló