Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lust from Beyond

Második demóját kapja a Lust from Beyond

Az erotikus horror kalandjáték már most is kipróbálható, de hamarosan jön egy második próbaverzió is.

2020.09.03. 14:04 | GeryG | kategória: Játék

Manapság már elég ritka, hogy egy készülő videojátékból előzetes demót kapjanak a rajongók. Többnyire be kell érni a képekkel, trailerekkel és ígéretekkel, de legjobb esetben is maximum egy-két zárt vagy nyílt bétán lehet kipróbálni a játékokat.

A Movie Games csapata viszont még hisz a régi iskolában, ezért készülő játékuk, a Lust from Beyond már kapott is egy demót a Steamen. Persze ezt mostanában inkább prológusként szokták emlegetni, most is ez a helyzet. Csakhogy a csapat tovább gondolta a dolgot, és a gamescom alatt bejelentették, hogy készítenek egy második demót is. Ez már a Lust from Beyond: Scarlet címet kapta.

A fejlesztők elmondása szerint ebben sokkal inkább a túlélő elemekre, a csonkításokra és a szexuális tartalmakra koncentrálnak, amelyek a prológusban még nem voltak kipróbálhatók. A demónak története is van, amely szerint egy bizonyos Alant olyan sötét szexuális vágyak hajtanak, hogy végül egy pszichiáternél köt ki. Neki mesél egy titokzatos légyottról egy elhagyatott színház épületében, ahol aztán ezek a vágyak beteljesülhettek.

A Lust from Beyond teljes változatára sem kell már sokat várnia a rajongóknak, hiszen a premierre a tervek szerint szeptember 24-én kerül majd sor kizárólag PC-n. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Második demóját kapja a Lust from Beyond
Második demóját kapja a Lust from BeyondMásodik demóját kapja a Lust from BeyondMásodik demóját kapja a Lust from BeyondMásodik demóját kapja a Lust from BeyondMásodik demóját kapja a Lust from Beyond
Lust from Beyond
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lust from Beyond

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló