Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

War Mongrels

25 perc War Mongrels

Először láthatjuk a Destructive Creations új játékát mozgás közben, amely kiköpött Commandos.

2020.09.07. 17:00 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Destructive Creations szűk egy hónappal ezelőtt ejtett szót róla először, hogy egy vadonatúj játék bejelentésére készülnek. Erre végül augusztus legvégén került sor, ekkor derült ki, hogy az újdonság a War Mongrels lesz. Ha minden a stúdió tervei szerint alakul, akkor ezzel a játékkal egy régóta tátongó űrt tölthetnek be jövőre.

A War Mongrels egy valós idejű taktikai-stratégiai játék lesz, amely a második világháború keleti frontján játszódik. Ebből – és az első képekből – már sejthető volt, hogy a projekt a Commandos nyomdokain haladna tovább, de persze a fejlesztők saját ötleteit is beépítve.

Ma végre megérkezett az első játékmenet-bemutató is, amely mindjárt közel félórásra sikeredett! És ez alapján bizony valóban egy Commandos utódra lehet számítani. A fejlesztők a videóban meg is jegyzik, hogy nem szeretnék feltalálni a kereket, csak egy olyan játékot készíteni, aminek a rajongók örülnek. Ehhez pedig a műfaj klasszikus elemeit használják fel. Így lesz az ellenségnek látómezője és hallótávolsága, el tudjuk majd terelni a figyelmüket, koordinált támadásokat hajthatunk végre és persze mindig célszerű lesz elkerülni a riadókat.

Mindezt tehát a második világháború idejében, ráadásul a grafika is elég korrektnek tűnik, talán csak egy picit fakónak. Persze a műfajra jellemző hibák itt is megfigyelhetők, mint a látótéren kívül eső dolgok totális figyelmen kívül hagyása (egy ellenséges őrt alig egy méterrel a társa mellett is elkaphatunk, ha azt némán tesszük és ő nem fordul épp arra).

Ha a War Mongrels minőségben is megüti majd a mércét, akkor valóban egy hiánypótló alkotássá válhat, ám erre még egy ideig várnunk kell. A megjelenésre ugyanis jelen állás szerint 2021. ősze előtt aligha lehet számítani. ■

War Mongrels
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Mongrels

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló