Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs Legion

Régi ismerős a Watch Dogs Legion új előzetesében

A játékban szinte bárkit beszervezhetünk majd London lakói közül, de lesz köztük egy ismerős arc is.

2020.09.11. 11:42 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft tegnap esti közvetítésének egyik tárgy az október végére várható Watch Dogs Legion volt, amely természetesen új előzetest kapott. Ebben pedig egy váratlan vendégszereplő állt a középpontban.

Az első Watch_Dogs még 2014-ben jelent meg és finoman szólva sem váltotta meg a világot. A történet főhőse a hacker Aiden Pearce volt, akivel a város megannyi elektronikus rendszere felett átvehettük az irányítást, miközben egy másik hacker után nyomoztunk és a családunkat próbáltuk megvédeni.

A Watch Dogs Legion új előzetesének tanúsága szerint Aiden visszatér a harmadik játékban – de csak mint DLC-karakter, vagyis a season pass részeként valamikor a megjelenés után. Aiden láthatóan eléggé megöregedett az első játék eseményei óta, de bizonyosan nem lett puhányabb. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor számíthatunk a felbukkanására, mikor jelenhet meg az ő történetét elmesélő DLC.

A Ubisoft egy másik videóval is készült tegnap estére, ebben a Watch Dogs Legion játékmenetének egyik pillérét, a járókelők beszervezését mutatják be. Amit eddig is tudtunk, hogy szinte bárkit bevehetünk a buliba, amire szükség is lehet, hiszen mindenki ügyes valamiben. Valaki az autós üldözések szakértője, más a hackelésben jártas, megint más a kevésbé tiszta akcióknál lehet hasznos.

Hogy mindez végül tényleg összeáll-e egy jó kis játékká, illetve ért-e bármit is, hogy a Ubisoft korábban minden projektjét jelentősen elhalasztotta a magasabb minőség reményében, az október 29-én derülhet ki. Ekkor jelenik meg a Watch Dogs Legion PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Watch Dogs Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs Legion

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2020.09.11. 11:58
Amennyire vártam, hogy bejelentsék a 3. részt, annyira ment el a kedvem is tőle, nagyon nem az én világom ez a futurisztikus London, viszont jelenleg a legjobban várt játék egyike. Bár szkeptikus vagyok a rendszert illetően.

Viszont hányinger az egész season pass-oskodás....
GeryG
GeryG 2020.09.11. 12:31
Na most akkor várod vagy nem várod? :D
Én is elég szkeptikus vagyok, de nem csak a "mindenki lehet karakter" rendszerrel kapcsolatban. Hanem úgy általában az egész játékkal kapcsolatban. Valahogy olyan érzésem van, hogy ez megint egy nagyon sokat akartunk, de csak az ötöde jött össze, nesztek játék lesz. Mint a Ubisoft utóbbi éves termésének a döntő többsége. És akkor még a pocsék optimalizációkról nem is beszéltem, félek, hogy ez is 20-30 fps között fog jó esetben ingázni egy GTX1080-on... De ne legyen igazam persze.
GustyX
GustyX 2020.09.11. 12:35
Legjobban várt játék egyike. Idővel teljesen megfogtak a látottak és más nincs most jelenleg, ami ennyire érdekelne.
Gépigény már nem érdekel, tudom hogy szarul fog futni. PS4-re szerzem be, szemfárasztás garantált :-D.
egyébként ja, Ubisoft, szóval fele sem jön össze :D
Shadowguard
Shadowguard 2020.09.11. 13:01
Nekem is a listán van, az idén hátralévő nagy címek közül szinte egyetlen, ami érdekel. Gondolkoztam a múltkor, hogy elő is rendelem, de az csak ritka esetekben fordul elő. Ha nagyon bízok a játékban és úgy érzem megérdemli. És ez mégiscsak egy ubisoft termék:-|
ajánlott olvasnivaló