Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

4 Minutes to the Apocalypse

Két Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the Apocalypse

A készülő akció-RPG-ben egy horrorisztikus atomtengeralattjárón bolyonghatunk.

2020.09.14. 13:37 | szerző: Pixelhexer89 | kategória: Játék

Az általánosságban hosszabb folyamatként elképzelt atomháború a 4 Minutes to the Apocalypse esetében mindössze pár perc alatt ment végbe, több millió ember halálát és nagyvárosok teljes pusztulását okozva. A független lengyel fejlesztőstúdió, az Atomic Wolf akció-szerepjátéka a hatalmas világégés utáni áldatlan állapotok közé vezeti be a játékost.

Habár az emberiség nagy része már alulról szagolja a radioaktív ibolyát (nem, nem a nőt...), a megmaradt túlélők között öldöklő harc folyik az életben maradásért. Mindezek mellett további konfliktust okoz, hogy számos nagy erejű fegyver nem került bevetésre, többek között az Arizona-12 atomtengeralattjáró sem, amelynek fedélzetén szolgálunk.

A játék során elsődleges célunk lesz megakadályozni azt, hogy illetéktelen kezekbe kerüljön a vízalatti jármű, miközben a saját túlélésünket is biztosítanunk kell a ránk törő ellenségekkel szemben. Fegyverként bármit használhatunk, ami a kezünk ügyébe kerül, de ha mindenből kifogyunk, jobb, ha búvóhelyet találunk magunknak. Mindezeket egy misztikus, pszichothrillerre hajazó audiovizuális környezet teszi még nyomasztóbbá.

A 4 Minutes to the Apocalypse várhatóan 2021-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Két Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the Apocalypse
Két Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the ApocalypseKét Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the ApocalypseKét Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the ApocalypseKét Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the ApocalypseKét Fallout közötti időre nyújthat jó szórakozást a 4 Minutes to the Apocalypse

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló